#tulevaisuusonpuhdas

 

Eko Eko työpaikkana

Yrityksemme syntyi halusta elää tasapainoisemmassa maailmassa ja olla tuottamatta ylimääräistä jätettä tai saastetta. Vuodesta 2012 olemme noudattaneet tätä ohjenuoraa tarkasti. Jokainen tuote jonka valitsemme myyntiin on luotu huomioiden tuotteen koko elinkaari ja sen aiheuttama rasitus ympäristölle ja terveydelle. Me emme tingi tehokkuudesta, ja haluammekin korostaa että ekologisuus ei poissulje tuotteiden toimivuutta - päinvastoin!
 Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen Onkiniemessä, vanhassa Haarlan paperitehtaassa. Tiloista löytyy myös pieni kauppa, josta asiakkaat voivat tulla ostamaan tuotteet paikan päältä tai vaikkapa tulla testaamaan miten tuotteet toimivat.
Me Ekoekolla työskentelemme tiiminä, joten jokaisen panos on tärkeää. Siksi meille onkin käytössä mm. koko yrityksen kuukausittainen tulospalkkio henkilökohtaisten bonusten ja provisioden päälle.

 

Tule mukaan tekemään muutos!

Etsimme sinua uuteen tiimimme puhdistusaineasiantuntijaksi palvelemaan ja auttamaan asiakasyrityksiämme löytämään ratkaisut yrityksen puhtaanapito- ja kunnostustöihin.


Työtehtäviisi kuuluu sekä nykyasiakkaiden kontaktointi, että uusien asiakkaiden hankinta.  Olet mukana myös alan messuilla esittelemässä tuotteitamme.

Pyrimme ensisijaisesti tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme ympäristöystävällisyyden sekä työn tehostamisen avulla. Olet mukana pienentämässä yritysten kemikaalikuormaa ja viemässä heitä kohti puhtaampaa tulevaisuutta.


Tarjoamme

Viihtyisän työympäristön Onkiniemessä

Kannustavan ja avoimen työyhteisön

Koulutus- ja kehitysmahdollisuudet

Hyvän palkkauksen, joka kasvaa menestyksesi mukana

Mahdollisuuden yrityksen osakkuuteen


Odotamme sinulta

Halua kehittää ja luoda maailmanluokan asiakaskokemuksia

Oppimishalukkuutta ja pitkäjänteisyyttä

Hyviä viestintätaitojaTyössäsi alkuun pääsemistä helpottavat valmiit verkostot esim.  ravintola ja elintarvikealalta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti auttavat sinua eteenpäin työssäsi. Katsomme eduksesi kokemuksen asiakashankinnasta ja ratkaisumyynnistä B2B sektorilla, kuitenkaan alan kokemus ei ole välttämätön. 


Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja kuvaus työhistoriastasi.  Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen support(at)ekoeko.fi, tai täytä alla oleva lomake

arrow&v

Kiitos hakemuksestasi! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Filosofiamme

1.Parempi puhtaampi tulevaisuus
Kaiken lähtokohtana meillä on parempi ja puhtaampi tulevaisuus. Noudatamme tätä filosofiaa niin työskentelyymme kuin tuotteisiimme, joita valitsemme tuotekatalogiimme.  Yrityksemme menestyksen jakavat kaikki työntekijämme.


2. Vastuullisuus

yrityksenä sekä tuotteista, että henkilöstömme hyvinvoinnista.

Valitsemme tuotteemme tarkoin ja tarkastamme tehtaita myöden tuotteiden ja niiden valmistuksen eettisyyden niiden tehokkuuden ja laadun lisäksi.  Emme mm.valikoi eläinkoetestattuja tuotteita valikoimiimme.
Riittävä vapaa-aika ja stressitön työilmapiiri ovat avainasemassa. Siksi esimerkiksi viikonloppumme alkavat perjantaisin jo klo 14.00! 


3. Tuloksellisuus 
Ymmärrämme että halutessamme saavuttaa muutosta on meidän tehtävä sen eteen töitä. Tulokset ruokkivat sekä yrityksemme kasvua että työntekijöidemme menestystä. 
Yrityksenä kannustamme myös henkilökohtaiseen kasvuun, koulutukseen ja terveellisempään elämään. 

arvot.jpg