top of page
Työpaikat Eko ekolla

Työpaikat

Tervetuloa Eko Ekolle, paikkaan jossa kestävä kehitys kohtaa innovaation.

Eko Ekossa emme keskity ainoastaan ympäristöystävällisten tuotteiden tarjoamiseen; tavoitteenamme on herättää kestävämpää ajattelua yritysten ja kuluttajien keskuudessa, yksi askel kerrallaan. Jos tunnet samaistuvasi tähän visioon, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan uramahdollisuuksiin, joita Eko Eko voi sinulle tarjota.

Työympäristömme

Jokaisen työntekijämme ainutlaatuinen panos on meille arvokas. Avoimuuden ja ystävällisyyden ilmapiirissä rohkaisemme luovuuteen, uteliaisuuteen ja pyrkimykseen erinomaisuuteen. Työntekijämme toimivat muutoksen katalysaattoreina, jotka ohjaavat meitä kaikkia yhdessä kohti kestävää tulevaisuutta.


Eko Ekossa työskentely tarjoaa sinulle tilaisuuden kuulua johonkin suurempaan. Toimintamme kattaa yrityspalvelut, joissa työskentelemme yritysten kanssa pienentääksemme heidän ekologista jalanjälkeään, sekä Eko Eko Shopin kuluttajille tarjoamat ympäristöystävälliset tuotteet. 


Miksi valita Eko Eko?
Työskentely Eko Ekossa tarkoittaa positiivisen vaikutuksen tekemistä maailmaamme. Meillä et ole vain osa organisaatiota, joka arvostaa innovaatiota ja kestävyyttä, vaan pääset myös kehittymään ammatillisesti ja henkilökohtaisesti osana intohimoista ja samanhenkistä tiimiä.

 

Eko Ekossa uskomme työpaikkojen lisäksi uran rakentamiseen. Panostamme henkilöstöömme tarjoamalla jatkuvia oppimismahdollisuuksia, tukevan työympäristön ja kilpailukykyiset edut. Palkitsevinta on kuitenkin nähdä työpanoksesi konkreettiset tulokset ja että tiedät tekeväsi todellista hyvää planeettamme hyväksi!

 

Yhdessä voimme rakentaa kestävämmän tulevaisuuden.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Jätä hakemus ja kirjoita lyhyt esittely itsestäsi

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page