top of page

Acerca de

Longlife Cartridge®

Longlife Cartridge®  tulostustarvikkeet 

Longlife Cartridge® - Vihreämpi vaihtoehto

Säästetty tähän mennessä alkaen 2012-

n. 300 000 litraa raakaöljyä
n. 73500 kg Co2 päästöjä
n. 34 300 kg muovia

Laatu

Longlife-kasettien valmistuksessa käytetään vain parhaita komponentteja. Kasetit täytetään jauheella optimiin, jolloin kaseteilla päästään OEM-tuotteita suurempiin tulostusmääriin. Tuotteemme ovat valmistettu Euroopassa tiukan sertifioinnin alaisena. Laadun takeena jokaisen kasetin toiminta testataan tehtaallamme ennen eteenpäin lähettämistä.

 

Ympäristö

Longlife-tuotesarjan valmistuksessa ympäristöarvot ovat kaiken keskiössä. Jo suunnitteluvaiheessa energiankäyttö ja ilmansaasteet on pyritty minimoimaan. Maksimoimalla kasettien täyttöaste ja samalla elinikä vähennetään luonnon kuormitusta huomattavasti. Uudelleenrakennettujen Longlife-kasettien käyttö säästää tärkeitä raaka-aineita ja myötävaikuttaa kestävän kehityksen hengessä planeettamme hyvinvointiin.

Useimmilla kaseteillamme on Joutsenmerkki.

Yhdellä Longlife Cartridge® kasetilla kasetilla säästät:

n. 3litraa raakaöljyä

0,75kg co2-päästöjä ja

0,35kg muovi

Terveys

Euroopassa valmistettuja Longlife-kasetteja säädellään tiukoin sertifikaatein, joiden noudattamista valvotaan jatkuvasti. LGA-sertifikaatti takaa, että terveydelle haitallisten aineiden: koboltin, nikkelin, kromin, styreenin ja bentseenin sekä haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä on minimoitu. Tämä takaa kasetin käyttäjälle turvallisen ja haitattoman tulostuskokemuksen.

 

Tulevaisuus

Longlife-tuotesarjan jatkuvan tutkimustyön ja tuotekehityksen avulla pystymme minimoimaan ympäristövaikutuksemme ja takaamaan parhaan mahdollisen laadun asiakkaillemme. Uudelleenrakennettuja kasetteja suosimalla jokainen voi myötävaikuttaa puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Tuotteita voit tilata suoraan myynnistämme 0207 698 720 tai jätä yhteydenottopyyntö meille!

Pyydä tarjous 

#tulevaisuusonpuhdas

Katalogissamme meillä on yli 3000 eri tulostinkasettimallia. Toimitamme tulostinkasetit tällä hetkellä vain yritysasiakkaillemme.

  • LinkedIn
Kiitos yhteydenotostasi!
bottom of page