Toimitus-ja palautusehdot yrityskaupassa 

TILAUKSET

Tilaukset lähetetään sähköpostilla myynti@ekoeko.fi  tai sovitaan yhdessä  myyntimme kanssa. Tilauksista lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse tilausvahvistus. Tilaukset toimitetaan vastaanottajalle sovittuna aikana ja sovitulla kuljetuksella.

 

HINNAT

Hinnat ovat voimassa sopimuksen mukaan. Mikäli jotakin tilauksessa olevaa tuotetta ei ole saatavilla, on Eko Eko Solutionilla oikeus korvata se hinnaltaan ja laadultaan vastaavan tasoisella tuotteella tai jättää se pois toimituksesta. Tuotteiden korvaamisesta toisella tuotteella osapuolet sopivat erikseen. Eko Eko Solutionilla on oikeus kieltäytyä toimituksesta perustellusta syystä. Hinnat on eritelty aina tilausvahvistuksessa.
 

TOIMITUSTAVAT

Toimitustapa sovitaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan.
Toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimitamme tilauksia pääasiassa Suomeen.

 

TOIMITUSAIKA

Arvioitu toimitusaika on 1–6 arkityöpäivää tilauksen vastaanottamisesta riippuen varastotilanteesta, tai sopimuksen mukaan.
•    noudettaessa vähintään 1 arkityöpäivä
•    toimitettaessa vähintään 2 arkityöpäivää

 

TILAUKSEN TARKISTAMINEN JA REKLAMAATIOT

Asiakkaan tulee tarkistaa tilaus välittömästi sen saavuttua. Mikäli jokin tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa yhteys yritysmyyntiin puhelimitse 0207698720 3585 tai sähköpostitse myynti@ekoeko.fi. ( tai vastaamalla tilausvahvistukseen )
Reklamaatio on tehtävä 5 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

TAKUU

Yrityskaupassa tuotteilla on rajoitettu tuotetakuu. Mikäli tilatulla tuotteella on yritysasiakkaalle kuuluva takuu, asiakas saa tuotteen mukana takuutodistuksen.

Yleisesti tuotteillamme on kahden vuoden laatu ja varastointitakuu.

 

LASKUTUS

Hyväksymme maksutapoina luottokortit verkkokaupassamme. Suosimme verkkolaskutusta.

 

PERUUTUKSET JA MUUTOKSET

Tilausten peruutuspyynnöt ja muutokset on tehtävä viipymättä viimeistään 1 vrk:n kuluessa tilauksen vahvistuksesta, kuitenkin ennen, kuin tilauksen keräily tai laskuttaminen on suoritettu. Mahdollisista peruutuksista on sovittava myyntimme kanssa erikseen.

 

OMISTUSOIKEUS

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle, kun koko kauppasumma on maksettu.

 

ASIAKASVIESTINTÄ

Eko Eko Solutions Oy yritysmyynti voi lähettää asiakkailleen asiakaspalveluviestintää. Hyväksymällä Yritysmyynnin tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy asiakaspalveluviestien vastaanottamisen. Tilausosoite ja muut asiakastiedot tallennetaan Eko Eko Solutions Oy.n asiakastietojärjestelmään asiakassuhteen ajaksi.

Tarkemmat tiedot ja tietosuojaselosteem löydät verrkokauppamme puolelta https://ekoekoshop.fi/policies/privacy-policy

 

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Eko Eko Solutions Oy:llä on oikeus muuttaa yritysmyyntiin liittyviä tilaus- ja toimitusehtoja julkaisemalla uudet ehdot verkkosivuilla.

 

YLIVOIMAINEN ESTE

Eko Eko Solutions Oy ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Eko Eko Solutionilla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaus ilman vahingonkorvaus-, viivästys- tai muita seuraamuksia.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon