DIN EN 9001/14001

STMC

STMC (Standard Test Methods Committee) on kehittänyt ja toteuttanut värikasettien uudelleenrakennustekniikkaan standardoituja testausmenetelmiä.

STMC:N kehitetyt testausmenetelmät  määrittelevät värikasettien erilaiset "laatu parametrit " standardoidulla tavalla ; Näin taataan vertailukelpoisuus muiden sertifioitujen yritysten kanssa. 

Longlife kasetit on sertifioitu STMC sertifikaatilla.

LGA

LGA-sertifikaatin saamiseksi väriainejauhe analysoidaan. Koboltin, nikkelin, kromin VI, TVOC: n, styreenin ja bentseenin sekä orgaanisten yhdistelmien pitoisuuden tiukkoja LGA-spesifisiä raja-arvoja on noudatettava.

Tämä takaa asiakkaalle korkean laadun ja turvallisuuden tämän tuotteen käyttämisessä. Usiemmilla Longlife kaseteilla on LGA sertifiointi . Kysy lisää myynnistämme myynti(at) ekoeko.fi 

Joutsenmerkki

Ympäristömerkki lisää huomattavasti jätteiden vähentämistä, energian ja raaka-aineiden kulutuksen vähentämistä tuotannossa, mikä osaltaan vaikuttaa ympäristöön ja luontoon. Yli 80%:lla Longlife kaseteista on Pohjoismainen ympäristömerkki. Kysy lisää myynnistämme  myynti(at)ekoeko.fi

Fade-proofness confirmation  ( Värinkesto standardi) 

Takuumme 

Annamme Longlife Cartridge kaseteille kahden(2) vuoden laatu takuun

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon