Etsi
  • Eko Eko

Eko Eko:n tuotelupaukset

Päivitetty: 18. helmi 2020

Mielestämme kenenkään ei pitäisi joutua valitsemaan toimivuuden, terveyden tai ekologisuuden välillä, siksi toimintamme keskittyy laadukkaiden, turvallisten ja ympäristöystävällisten tuotteiden tarjontaan.


Jo vuodesta 2012 olemme järjestelmällisesti etsineet tuotevalikoimaamme vain parhaimpia alan tuotteita palvelemaan niin yrityksiä kuin kuluttajiakin. Aloitimme yritystoimintamme tulostusväri- puolelta ja nyt jo yli 11 tuhatta suomalaista yritystä käyttää Longlife Cartridge tuotteitamme. Pääperiaatteemme on luonnon suojelu ja kun voimme yhdistää siihen laadukkaan ja kestävän tuotteen olemme onnistuneet.


Kestäväkulutus

Longlife Cartridge-, Befree home- , A&B- ja Ecoegg-sarjat ovat kaikki valmistettu ottaen huomioon koko tuotteen elinkaari, aina tuotteen suunnittelusta sen kierrätykseen.

Suurin osa tuotteistamme omaa ecodesign sertifioinnin, joka ilmaisee nimenomaan tuotteen elinikäistä ympäristöystävällisyyttä. Emme tyydy vain kierrätettävään pulloon.


Vegaaniset tuotteet ja eläinkokeettomuus

Uskomme, että maapallomme kaikki olennot ovat oikeutettuja elämään hyvän elämän. Emme siis suosi eläinkokeita tai tuotteita joiden valmistuksessa tai ainesosissa käytetään eläinperäisiä ainesosia. Tämä on selvästi esillä puhdistustuotteissamme myös sertifioinnin kautta


Tinkimätön laatu ja tehokkuus

Ympäristökriteerit ovat meille ensiarvoisia, siitä huolimatta tuotteemme toimivuus ja tehokkuus on ensiluokkaista. Laatu, kestävyys ja toimintatehokkuus on meille ensiarvoista, jotta siirtyminen ekologisiin vaihtoehtoihin on sujuvampaa. Ei ole mitään syytä käyttää haitallisia tai vaarallisiksi luokiteltuja tuotteita, jos saman työn tekee yhtä helposti tai helpommin ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla!
#tuotelupaus #ekoeko #vegaaninen

78 katselukertaa0 kommenttia